Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ''ΜΑΡΤΑΚΙ΄΄.



ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ''ΜΑΡΤΑΚΙ΄΄.





Μια ιστορία τέτοια μου έλειπε το ομολογώ.
Μα να που ήρθε και αυτή. 
Μια ιστοριούλα παιδική,
 που γίνεται παιχνίδι της παρεούλας,..έτσι ξαφνικά, χωρίς πρόγραμμα.
Μια ιστοριούλα φανταστική, 
για να ξεκινήσει δημιουργικά και φανταστικά η Άνοιξη. 
Καλώς την δεχτήκαμε! 



ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΑΚΙ

δείτε την εδώ   
  Οι μεταμορφώσεις της Ασπροκοκκινούλας





ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
και τι προσθήκη......

Το βιβλιαράκι στην original μορφή του, βρίσκεται αυτή την στιγμή,στα χέρια της καθηγήτριας του μαθήματος Λογοτεχνίας ΤΕΑΠΗ ΕΚΠΑ, κας Αγγελικής Γιαννικοπούλου!!!!! 
Πιάνοντας στα έμπειρα χέρια της διάφορα υπέροχα παιδικά δημιουργήματα, επέλεξε την μικρή κλωστούλα μας να την ξεφυλλίσει και να την διαβάσει. Ζήτησε μάλιστα να την φωτογραφίσει για να την δουν οι φοιτήτριες μας του ΤΕΑΠΗ, στο μάθημα της, αφού την βρήκε απλή σε σύλληψη, πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα ως προσέγγιση.
 Φυσικά δεν γνώριζε ότι όταν η κλωστούλα ετοιμάστηκε να πάει στην ημερίδα της σχολικής μας συμβούλου( Μεσσηνίας), την Τρίτη 1 Μαρτίου, που γιόρταζε κιόλας...ε...το ονειρεύτηκε όλο αυτό..αλλά δεν μπορούσε να το περιμένει κιόλας.
 Έτσι με χαρά ακολούθησε την κα. Γιαννικοπούλου και ανυπομονεί πλέον  να γνωρίσει τις νέες μελλοντικές συναδέλφισσες στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.!

Η κα Γιαννικοπούλου επισκέφθηκε την Καλαμάτα προσκεκλημένη της σχ.συμβούλου 27ης Περιφέρειας Π.Α, όπου μας μάγεψε με την εξαιρετική της παρουσίαση και την γήινη παρουσία της.


Μετά και από αυτό μπορώ να λιποθυμήσω με την ησυχία μου τώρα.....μιας που εκτός από πρώην φοιτήτρια του ΤΕΑΠΗ ΕΚΠΑ, είμαι και μεγάλη fan του έργου της καθηγήτριας μας.










PITSINA
Η περήφανη νηπιαγωγός




1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή